Aanmelden 1-2-DRIEssen

We krijgen veel aanvragen voor plaatsing in 1-2-DRIEssen. Fijn dat er zo veel interesse is voor deze groep. We denken hiermee bij te kunnen dragen aan een passend onderwijsaanbod voor leerlingen met een ontwikkelingsvoorsprong in de onderbouw. We hebben echter maar één groep voor dit onderwijsaanbod beschikbaar en we merken dat de groep vol begint te raken.

Voor het komende schooljaar kunnen we daarom op dit moment geen toezeggingen meer doen voor plaatsing in deze groep. Ook in schooljaar 2023-2024 verwachten wij, in verband met kleine doorstroom naar het Linus onderwijs, een beperkte mogelijkheid om leerlingen te plaatsen. Dit vinden we heel jammer, want we gunnen de kinderen een passende onderwijsplek.

Het bovenstaande is voor ons wel een reden om na te denken over de toekomst. Voor ons blijft daarom uw interesse voor dit onderwijsaanbod een belangrijke graadmeter.

Voor de korte termijn zijn we genoodzaakt onderstaande procedure te volgen:

 

  • Indien u denkt dat uw kind in aanmerking komt voor dit onderwijsaanbod, kunt u een afspraak maken voor een informatiegesprek over ons onderwijs.
  • U kunt uw kind op een wachtlijst laten plaatsen.
  • Indien we weer plaatsingsmogelijkheden hebben, nemen we contact met u op. Dit doen we in principe op volgorde van de aanmelddatum.
  • Wel behouden wij ons het recht voor om, bij voldoende geschiktheid, broertjes en zusjes van geplaatste leerlingen voorrang te geven.
  • Ook de verdeling in leeftijd binnen de groep is voor ons een criteria om af te wijken van de volgorde van de wachtlijst.
  • Pas op het moment dat er plaatsingsmogelijkheden zijn, starten we de intakeprocedure. Op deze manier hebben we als school de laatste ontwikkeling van uw kind in beeld.

 

Heeft u vragen, schroom niet en neem contact met ons op.

 

Bekijk hier de volledige aanmeldprocedure 1-2-DRIEssen

Aanmelden ontwikkelingsvoorsprong-onderwijs 1-2-DRIEssen