Overblijven

Tussen 11.45 uur en 13.00 uur kunnen de leerlingen overblijven. Tijdens het overblijven geldt hetzelfde pedagogische beleid als tijdens de lesuren.

Via het computerprogramma TSO-assistent kunt u uw kind(eren) registeren en aanmelden voor het overblijven. In het welkomstpakket, wat wordt uitgereikt op het moment dat uw kind naar school komt, ontvangt u meer informatie over de manier van registeren. Na registratie kunt u uw kind op elk gewenst moment inroosteren voor de tussen schoolse opvang. De kosten bedragen €1,30 per kind per dag en worden aan het einde van de maand automatisch van de door u opgegeven rekening geïncasseerd.

Overblijfreglement voor leerlingen

• Sta je op de lijst vermeld, dan is het vanzelfsprekend dat je ook overblijft. Immers, je ouders gaan er vanuit dat je op school bent.
  • De leerlingen moeten het christelijk klimaat van de school respecteren. D.w.z. dat er wordt gebeden voor de maaltijd.
  • Tijdens het eten vinden we het belangrijk dat:
    · je netjes eet;
    · je van elkaars eten afblijft;
    · je blijft zitten en wacht tot iedereen gegeten heeft en je van tafel mag;
    · je na het eten je eigen spullen opruimt.
  • Wij vinden gezonde voeding belangrijk.
  • Indien je gedrag de sfeer en veiligheid van de groep in gevaar brengt, wordt er contact opgenomen met je ouders. Er kan besloten worden dat je voor een bepaalde periode niet meer over kunt blijven.