De school – Wie zijn wij?

In 2013 bestond onze schoolvereniging 100 jaar, in 1913 is de Vereniging voor Christelijk Volksonderwijs te Sprang namelijk opgericht. De toenmalige school stond aan de van der Duinstraat. In 1969 verhuisde de school naar de Rembrandtlaan en kreeg de naam Prins Willem-Alexanderschool. Sinds 26 juni 2015 heten we De Koningsschool.

In september 2010 zijn we gestart met onze nieuwe locatie in Landgoed Driessen.  In het schooljaar 2017-2018 werken we met de groepen 0 t/m 6 in de Burgemeester van Casterenstraat en aan de Rembrandtlaan in Sprang werken we met groep 7 en 8.

Wilt u uw kind ook Leren Verrassen? Wilt u nog meer informatie, kijk dan verder op deze site of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Onze kernwaarden

Christelijk

Eigentijdse Protestants Christelijke basisschool

Vooruitstrevend