De school – Wie zijn wij?

In 2013 bestond onze schoolvereniging 100 jaar, in 1913 is de Vereniging voor Christelijk Volksonderwijs te Sprang namelijk opgericht. De toenmalige school stond aan de van der Duinstraat. In 1969 verhuisde de school naar de Rembrandtlaan en kreeg de naam Prins Willem-Alexanderschool. Sinds 26 juni 2015 heten we De Koningsschool.

In september 2010 zijn we met de jongste groepen gestart op onze nieuwe locatie in Landgoed Driessen.
Begin schooljaar 2018-2019 zijn we uiteindelijk met al onze leerlingen gestart op deze locatie.
Sinds januari 2018 zijn wij gefuseerd met de scholengroep Willem van Oranje. Dit biedt nieuwe mogelijkheden en bovenal creëren we een breder draagvlak voor het christelijk onderwijs.

Wilt u nog meer informatie, kijk dan verder op deze site of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Onze kernwaarden

Christelijk

Eigentijdse Protestants Christelijke basisschool

Vooruitstrevend