Onze locaties

In 1913 is de Vereniging voor Christelijk Volksonderwijs te Sprang opgericht. De toenmalige school stond aan de van der Duinstraat. In 1969 verhuisde de school naar de Rembrandtlaan en kreeg de naam Prins Willem-Alexanderschool. Op 26 juni 2015 is de nieuwe naam gepresenteerd. Vanaf 1 augustus 2015 heten we Koningsschool.

Sinds 2010 hebben wij een locatie in Sprang en Landgoed Driessen. In Landgoed Driessen werken we met de groepen 0 t/m 6. Groep 7 en 8 zitten in de Rembrandtlaan in Sprang. We hebben voldoende ruimte om de groei om te vangen. De kinderen, ouders en leerkrachten zijn erg enthousiast.

Onze partner, kinderdagverblijf ‘Tot Vanavond’ verzorgt zowel voorschoolse- als naschoolseopvang en biedt de mogelijkheid aan van opvang voor kinderen van 0-4 jaar.

Placeholder

Landgoed Driessen – Waalwijk