Meld uw kind op tijd aan bij de basisschool!

Wordt uw zoon of dochter 4 jaar vóór 1 augustus 2019? Meld hem/haar dan vóór 20 april 2018 (dus vóór de meivakantie) aan.

Hartelijk welkom!

We vinden het fijn dat u voor de Koningsschool kiest.

U kunt dagelijks een afspraak met ons maken voor informatie en/of een rondleiding.

U kunt het inschrijfformulier hier downloaden: Inschrijfformulier-De Koningsschool-2015 en sturen naar info@dekoningsschool.nl.

We ontvangen u graag!

Als u het formulier instuurt, ontvangt u een ontvangstbevestiging via e-mail.

Eigentijds

Eigentijds Protestants Christelijk onderwijs met respect voor  een ieder. Iedereen is welkom op onze school. Christelijke normen zijn daarin richtinggevend.

• Christelijke visie
  • Respect
  • Iedereen is welkom

Betrokken

Betrokken ouders in het bestuur, Ouderraad en Medezeggenschapsraad maken het verschil. Ouders worden betrokken bij school.

• Bestuur door ouders
  • Moderne vereniging
  • Grote ouder deelname

Uitstekend

De inspectierapporten spreken voor zich. Op alle vlakken voldoendes en bovengemiddelde resulaten in de groepen. Met veel aandacht voor zorg-leerlingen.

• Tablet onderwijs
  • Excellent in Talent